Stránka je v testovacej prevádzke. V prípade, že ste našli na stránke chybu alebo nefunkčnú časť, môžete využiť formulár na nahlásenie chyby alebo problému. Ďakujeme.
Začiatok a koniec prenájmu
Miesto vyzdvihnutia
Miesto odovzdania
Značka auta
Trieda
Karoséria
Prevodovka
Zobraziť filter

Volvo

Švédska automobilka Volvo funguje na trhu úspešne už niekoľko desaťročí. Vozidlá Volvo sa pýšia prémiovou kvalitou použitých materiálov, spôsobom prevedenia aj najnovšími technologickými inováciami.
Volvo S90
Už od 60 €

Volvo S90

Nahlásenie chyby

Našli ste na stránke chybu alebo nefunkčnú časť? Napíšte nám prosím a pomôžete nám urýchliť jej nápravu.

Dôležité informácie

Depozit

Záloha za vozidlo sa platí pred prebratím vozidla prostredníctvom platobnej/kreditnej karty alebo vkladom na účet na základe vystavenej faktúry. Náklady na prenájom a platba vráteného depositu (zálohy) sa platia na začiatku nájmu.

Obmedzenie km na deň

Povolený limit najazdených km je 250/deň. Ak si požičiate auto na 10 dní a máte povolených 250km/deň, môžete najazdiť 2500 km/10dní. Nie je problém, ak jeden deň najazdíte 250 km a ostatné už len 150 km, ale vo výsledku za celú dobu požičania nesmiete prekročiť 2500 km.

Pri nájme 30 a viac dní môžete najazdiť 100km/deň s celkovým limitom kilometrov na 30dní/3000km.

* Prekročený limit sa účtuje v rámci kategórie prenajatého vozidla, v zmysle uvedeného cenníka AVIS Prestige.

Neobmedzené kilometre

V našej ponuke je možnosť výberu áut s obmedzeným alebo neobmedzeným počtom kilometrov.

* Cena za kilometer nad rámec denného limitu je stanovená v zmysle uvedeného cenníka AVIS Prestige

Detská sedačka

Možnosť prenájmu detskej autosedačky v zmysle uvedeného cenníka AVIS Prestige. Detské autosedačky je možné umiestniť do vybraných modelov vozidiel. Na predných sedadlách je povolené ukladať detskú autosedačku len s deaktivovaným airbagom. V inom prípade je možné umiestniť detskú autosedačku na zadné sedadlá.

Nosič na bicykle

Možnosť prenájmu nosiča na bicykle v zmysle uvedeného cenníka AVIS Prestige.

Box na lyže

Možnosť prenájmu boxu na lyže v zmysle uvedeného cenníka AVIS Prestige.